kommun_skoterska
På bilden: ordförande Rune Holmberg, gruppledare Gill Brodin, Marie Unander-Scharin, Petra Ullenius, partiledare Annie Lööf och Marianne Holmberg Foto: Insändarbild/Centerpartiet

Lokala centerpartister på Centerstämman i Karlstad

Centerpartiet i Sigtuna kommun är med på Centerstämman i Karlstad.

centrum_artikel_host

En delegation centerpartister från Sigtuna kommun befinner sig på Centerstämman i Karlstad. Man var med och beslutade om bland annat skärpta straff för köp av sexuell handling. Ett förslag som Centerkvinnorna lagt.
– Detta är en oväntad framgång som även representanterna från Centerpartiet i Sigtuna kommun ställde sig bakom, säger gruppledare Gill Brodin.

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Nyheter 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

adhd_kommun
connys_helsida

Liberalerna kritiska till angiverikrav för skolan

Nyheter Liberalernas riksdagsledamot Fredrik Malm och Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) skriver i ett pressmeddelande till märsta.nu att lärare inte ska behöva informera myndigheter om elever som saknar uppehållstillstånd.

pantamera_avc_helsida

(V)-ledaren besökte Österby Gård

Nyheter På tisdagen besökte Nooshi Dadgostar, partiledare för Vänsterpartiet, Österby Gård utanför Sigtuna tillsammans med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund). Under besöket fick hon insikt i hur klimatförändringarna påverkar livsmedelsproduktionen och diskuterade möjligheter att öka den svenska och lokala maten i offentliga kök.

centrum_host_helsida
nrh_sigtuna
joes-helsida
1 maj

Fokus på utmaningar i välfärden

Nyheter På måndag är det 1 maj och det ska firas av Socialdemokraterna på Valsta torg med tal av oppositionsrådet Marie Axelsson: - Jag kommer att prata om utmaningarna inom välfärden i kommunen, säger Marie Axelsson.

moderat_fokus_helsida

Vill höja sommarpengen till 750 kronor

Nyheter Sedan ett antal år tillbaka finns det en sommarpeng och vinterpeng som barn kan tilldelas i familjer som har försörjningsstöd. Nu vill det största oppositionspartiet Socialdemokraterna höja pengen med 250 kronor.

sap_sep23_helsida
defacto_helsida

Prestigefullt uppdrag för Langby

Nyheter Erik Langby har valts till ny ordförande i Kommuninvest som är en samverkan för kommuner i samband med finansiering av bostäder, infrastruktur, skolor och sjukhus med mera.

ica_helsida
hockeyskola_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
kommun_adhd_outsider
kommun_skoterska_outsider
hockeyskola_outsider
pantamera_out
moderat_bli_medlem
connys
nrh
socialdem_sep23_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider