socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Pressbild

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

centrum_artikel_host

Log Max, som grundades 1980 och har sitt huvudkontor i Grangärde, Dalarna, välkomnar detta samarbete för att öka produktionen och förbättra leveranstiderna till sina kunder. Ian Swinhoe, VD för DSV Solutions AB, uttrycker stolthet över partnerskapet och betonar vikten av gemensamt fokus på kundnöjdhet.

DSVs logistikanläggning i Rosersberg, belägen nära Stockholm-Arlanda flygplats, hamn, järnväg och motorväg, är strategiskt viktig för både DSV och deras kunder. Anläggningen, som omfattar 68 000 kvm och är certifierad enligt BREEAM nivå ”Very good”, är utrustad med solceller på taket för att möta energibehovet.

Jon Mattsson, VD för Log Max AB, förklarar att de flyttar reservdelslagret till DSV i Rosersberg för att snabba på leveranserna och frigöra plats i sin egen produktion. Överflyttningen av reservdelslagret förväntas ske under andra kvartalet 2024.

mp_helsida_eu
forstamaj_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

connys_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
connys