helsida_bostad
Foto: Sigtuna kommun

LO ger kommunen tummen upp

Sigtuna kommun är en av länets bästa arbetsgivare enligt en LO-rapport: - Resultatet är naturligtvis väldigt glädjande och ett bevis på att det hårda arbete som utförs av såväl kommunens duktiga tjänstemän som av kommunledningen, säger Olov Holst (Kommunstyrelsens ordförande).

centrum_artikel_host

Fackförbundet LO i Stockholmsdistriktet har tagit fram en rapport om anställnings- och arbetsvillkoren i länets alla kommuner. Man har undersökt parametrar inom anställningsvillkor, lön, personaltäthet, ledarskap och sjukfrånvaro. När dessa vägts samman visar det sig att Sigtuna är på fjärde plats i länet efter Nynäshamn, Sollentuna och Södertälje. Sigtuna är bästa kommun enligt kategorin personaltäthet kring antal omsorgspersonal per plats, antal inskrivna barn per årsarbetare inom förskolan i kommunal regi samt antal elever per lärare i grundskolan åk 1-9 i kommunal regi.
– Sigtuna kommun har de senaste åren arbetat systematiskt och målinriktat med ett utvecklande ledarskap, hållbar arbetshälsa, lönebildning och en återkommande uppföljning av hur medarbetarna ser på Sigtuna kommun som arbetsgivare. För oss är det viktigt att våra medarbetare känner en stolthet att arbeta här, berättar Joakim Råberg, HR-chef.

connys_helsida
EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ungdomsarbete_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

pantamera_avc_helsida
toppbanner

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
pantamera_out
connys
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider