centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Ljusfenomen i Märsta

Vid midnatt var det ett ljusfenomen i Märsta som en läsare fångade på bild.

centrum_artikel_host

Norrsken har blivit allt vanligare nere i Stockholmsområdet. Men under natten till fredagen var det ett annat ljusfenomen som visade sig på himlen. En märsta.nu-läsare fångade bilderna över centrala Märsta. Enligt uppgift till märsta.nu kallas fenomenet Ljuspelare.
– Fenomenet sker när artificiella ljuskällor lyser upp iskristaller i atmosfären, oftast vid frostdimma eller frostdis, berättar en läsare.

dack_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
joes-helsida
ica_helsida
defacto_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

pantamera_avc_helsida
hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
nrh