centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Juniorkronorna

Ljungman till Rögle

Daniel Ljungman som förra året draftades av NHL-laget Dallas ska kommande säsong spelas i Rögle.

centrum_artikel_host
Wingsfostrade Daniel Ljungman spelar i Rögle kommande säsong. Han är även draftad av NHL-klubben Dallas sen 2020. Ljungman har fyra säsonger bakom sig i Linköpings organisation. Det är dock inte helt säkert att han får starta säsongen i SHL utan risken finns att det blir spel i Hockeyallsvenskan för talangen som spelade JVM för två år sedan.
– Det är en ny utmaning och sedan tycker jag att när jag snackade med Rögle kändes det bra. De har bra förutsättningar för att utveckla unga spelare, uppger Ljungman enligt MSN.com

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
pantamera_out