nationaldagen_pan

Liten minskning av antalet fall i kommunen

31 nya covid-19-fall rapporterades in i kommunen under den gångna veckan.

centrum_artikel_host

Coronafallen minskade en aning i kommunen men var på samma nivå vecka 40 som vecka 39. Sigtuna kommun hade sett till befolkningen 6 nya fall per 100 000 invånare. Totalt under pandemin har 4940 kommuninvånare provtagits med viruset vilket är nästan tio procent av befolkningen. Den enskilt värsta veckan under pandemin var vecka 13 i år med 252 fall. I länets samtliga 26 kommuner var det 1297 fall, varav tre vårdas på intensiven. Ytterligare två har rapporterats avlidna. Totalt har 4433 kommuninvånare avlidit med covid-19.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

centrum_host_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider