centrum_panorama_hostshopping
17:e februari är det månskensskridskor i SigtunaFoto: Lions Club/Allan Forsling

Lions arrangerar månskensskridskor

I vanlig ordning kommer Lions Club i Sigtuna att arrangera månskensskridskor i februari, denna gång dagen före Sigtunarännet.

centrum_artikel_host

Det laddas för en riktig skridskohelg i Sigtuna, 18:e februari är det Sigtunarännet, men kvällen innan, 17:e februari kommer det att vara månskensskridskor på Sigtunafjärden, en årlig tradition då isen tillåtit.

Första gången det arrangerades var2003 och det brukar bli en magisk afton med marschaller tända runt slingan på fjärden. Slingan är ca två kilometer och i samband med det har man en insamling till välgörande ändamål där man kan skänka valfritt belopp.
– Starten för månskenet är vid Kallbadsbryggan, nedanför minigolfbanan. Sigtunarännet har samma startplats och det äger rum på söndag 18 februari. Om man vill kan man alltså åka skridsko i Sigtuna både natt och dag, berättar Trygve Åhlstad på Lions Club i Sigtuna.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host