kyrka_advent _pan
Linus Jämtdal i RIK-tröjanFoto: RIK/Kjelle Svensson

Linus ny tränare i Sirius

Rosersbergaren Linus Jämtdal som vann SM med Storvreta blir assisterande tränare i SSL med Sirius.

centrum_artikel_host

Sirius har skiftat tränare i SSL. Kristoffer Widhlund tar över huvudansvaret och får vid sin sida Linus Jämtdal. Kommunens genom tiderna bästa innebandyspelare och svensk mästare för några år sedan. Linus spelar just nu med Rosersberg i Division 2. Han ska nu vara med och coacha säsongen ut, rapporterar Upsala Nya Tidning.
– Linus ett oprövat kort men vi ser något bra i Linus med hans taktiska tankar och fokus på detaljer. Vi tror att det blir en bra kombo för våra killar, säger Sirius sportchef Dimitar Kostov till tidningen.

damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_host_helsida
connys_helsida
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

defacto_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

advent_kyrka_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
dackskifteoutsider
nrh
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider