sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Lindberg visade vägen mot Tyresö

Skånela tog en klar seger mot Tyresö hemma i Vikingahallen med 29-22 (15-13) efter åtta mål av Simon Lindberg.

centrum_artikel_host

Jimmy Karlsson aviserade sin avgång före matchen mot Tyresö. Det hindrade inte hans manskap från att ta en betryggande seger. Karlsson lämnar dock dörren öppen för att fortsätta leda laget om man går upp i Handbollsligan. Han meddelar i sms till märsta.nu att han kommer ta den diskussionen då om det är aktuellt.

Tyresö var numret för litet. Skånela häll dem till 22 mål. Matchen kunde och borde ha punkterat redan i paus när Skånela ledde med 14-9 bland annat. Tyresö ryckte upp sig sista minuterna och putsade till paussiffran till 15-13. I andra fortsatte Tyresö på den inslagna banan och var uppe i 17-17 innan Skånela bestämde sig för att nu får det vara nog. Sista 20 vinner Skånela med 12-5 och totalt blev det 29-22. Skånela befäster sin kvalplats och har både matcher tillgodo på Varberg som jagar under och fyra poäng. Närmast blir det hemmamatch mot Karlskrona på söndag.

Målen
Lindberg 8, Tapper 6, Näslund 5, Lindholm 4, Broman 3, Omerovic 2, Wärnmark 1

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

sportlov
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

spedition_helsida
steningekompani_helsida
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Handboll I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out