centrum_panorama_hostshopping
Simon LindbergFoto: Magnus Granhagen

Lindberg förlänger

Skånela har gjort klart med sitt stjärnskott Simon Lindberg: - Vi är mycket glada att vi, efter en del diskussioner, kommit överens med Simon om ett nytt kontrakt. Simon är en mycket viktig pusselbit i vårt lagbygge, framför allt i vårt anfallsspel, säger herransvarige Peder Nielsen.

centrum_artikel_host

Simon Lindberg spås en lysande framtid som sannolikt fortsätter i större arenor än Vikingahallen. Men han har haft ett tungt 2021 med skador. Nu är han åter disponibel och han har stundtals dominerat offensivt i Skånela. Skånela meddelar även att man förlängt med Lindberg i ytterligare två år.
– Vi är mycket glada att vi, efter en del diskussioner, kommit överens med Simon om ett nytt kontrakt. Simon är en mycket viktig pusselbit i vårt lagbygge, framför allt i vårt anfallsspel. Han är en av våra viktigaste spelare i den fortsatta jakten på en topplacering i Allsvenskan och en framtida plats i Handbollsligan, säger Peder Nielsen, herransvarig.

Simon uppger själv att han trivs bra i Skånela och ser fram emot de två kommande säsongerna.
– Jag tror Skånela har något bra på gång och det ska bli väldigt roligt att vara en del av det kommande säsonger.

Även tränare Jimmy Karlsson är nöjd eftersom Simon betyder mycket för laget och har en stor roll.
– Vi vet hans högstanivå i den offensiva delen men har förhoppningar att han ska kunna utveckla den defensiva delen också. Vi vill bli ännu bättre och ha en starkare trupp kommande säsong och där är Simon en central spelare och viktig pusselbit.

division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

connys_helsida

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider