centrum_panorama_hostshopping
Simon LindbergFoto: Magnus Granhagen

Lindberg förlänger med Skånela

Simon Lindberg förlänger med Skånela i ytterligare två år.

centrum_artikel_host

Skånela IF har idag meddelat att man har nått en överenskommelse med Simon Lindberg om att förlänga hans kontrakt med ytterligare två år. Klubbens herransvarige, Peder Nielsen, betonar Lindbergs viktiga roll i lagets framgångar och uttrycker glädje över att behålla honom i laget. Lindberg själv uttrycker sin tillfredsställelse över att stanna kvar i klubben och uttrycker en önskan om att vara med på resan mot Handbollsligan. Tränaren Tim Lindqvist välkomnar förlängningen och framhåller Lindbergs betydelse för lagets spel och ambitionen att stärka truppen inför kommande säsong.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

brobygget_2024
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
klara_outsider
connys
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider