moderat_sep_pan
Einar i den svenska landslagsdressenFoto: Pressbild

Lindberg får SOK-stöd

Einar Lindberg från Märsta BMX får stöd från Sveriges Olympiska kommitté.

centrum_artikel_host

SOK har delat ut sitt Topp och talang stöd i syfte att Sverige ska ta medaljer i samband med OS. En av mottagarna är Einar Lindberg, ursprungligen från Märsta BMX. Einar har flyttat ner till Schweiz för att kunna satsa fullt ut på sin sport och han tog direkt en seger som junior på internationell nivå enligt Swe Cycling. Han kom till final i VM men kraschade där, i Europacupen som junior slutade han trea. Einar får nu ett skräddarsytt stöd för att kunna ta nästa steg i sin utveckling och fram för allt att han kan satsa hundra procent. Han har tidigare varit med i SOK Talang 2022-program.

pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
connys
arbete_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider