socialdemokraterna_maj_panorama
Olov Holst blev Lidls första kundFoto: Facebook/Olov Holst
Här invigs butiken Foto: Pressbild

Lidl öppnade i Sigtuna

Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

centrum_artikel_host

Lidls 200:e butik i landet öppnade i Sigtuna stadsängar på torsdagen. Det blir 1300 kvadrateter säljyta i en fastighet sommar certifierad enligt internationella miljöklassificieringssystemet BREEAM. Lidl har under sitt tak också med WE Träning & Hälsa samt Olssons kött.
– Vi är otroligt stolta över att få öppna i Sigtuna Stadsängar. Det känns dessutom extra roligt att vi tillsammans med Olsson’s och WE Träning & Hälsa kommer vi kunna erbjuda Sigtunaborna en helhetsupplevelse, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige.

Många sigtunabor har önskat, väntat och längtat efter butik. I medborgardialogen som föregick bygget av Sigtuna stadsängar utryckte man önskemål om en livsmedelsbutik. I samband med invigningen medverkade även Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).
– En efterlängtad invigning. I den medborgardialog som förgick planeringen av Sigtuna stadsängar deltog över 5 000 personer. Högst upp av alla önskemål hamnade en ny livsmedelsbutik. Nu är den invigd. Väldigt roligt! Grattis Lidl och välkomna till Sigtuna stad och Sigtuna stadsängar, kommenterar Holst på Facebook.

mp_helsida_eu
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
forstamaj_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider