eldsjal2024_pan
Foto: Liberalerna

Liberalernas EU-kandidat besökte Sigtuna

Under lördagen gjorde Liberalernas kandidat till EU-parlamentet, Anna Maria Corazza Bildt, ett besök i Sigtuna. Tillsammans med lokala liberaler engagerade de sig i samtal med sigtunaborna för att diskutera Liberalernas politik och varför de förtjänar deras röst inför EU-valet den 9 juni.

centrum_artikel_host

Trots den kyliga temperaturen samlades nio drivna Sigtunaliberaler för att delta i samtalen och lyssna på invånarnas tankar och åsikter. Genom dessa dialoger ville de betona vikten av ett starkare och mer enat Europa, oavsett väderförhållandena.

Anna Maria Corazza Bildt uttryckte sin glädje över att kunna delta i samtal med Sigtunaborna och diskutera Liberalernas visioner för Europa. Hon underströk betydelsen av att arbeta för ett öppet och inkluderande samhälle, samt att stärka EU:s roll i världen.

Besöket i Sigtuna markerar en del av Liberalernas arbete inför det kommande EU-valet, där de strävar efter att få väljarnas förtroende för att fortsätta driva sin politik i Europaparlamentet. Med engagemang och övertygelse fortsätter Liberalerna att arbeta för en positiv utveckling av Europa och dess medborgare.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
pantamera_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host