centrum_panorama_hostshopping
Liberalernas årsmöte fick besök av Robert Hannah, riksdagsledamotFoto: Pressbild
Anders ErikssonFoto: Pressbild

Liberalerna valde ny ordförande

Sigtunabon Anders Eriksson valdes till ordförande i samband med Liberalerna i Sigtunas årsmöte: - Det känns oerhört stimulerande att få förtroendet som ordförande för Liberalerna i Sigtuna kommun, säger Eriksson i ett uttalande.

centrum_artikel_host

Anders Eriksson är en 64-årig civilingenjör inom industriell ekonomi och har arbetat inom IT-branschen sedan 1981, han är även nämndeman i Attunda tingsrätt och driver en konsultfirma inom sitt yrkesområde. Bland hans förtroendeuppdrag finns den ersättare i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden och styrelsen för Sigtuna Vatten och Renhållning.

Ska vara en framtidskommun
I samband med förra veckans årsmöte hos Liberalerna valdes han til ordförande.
– Vi har ett gediget politiskt program och jag ser fram emot att vara med och utveckla kommunen än mer till Mälardalens pärla. Vår vision är att vara en attraktiv framtidskommun där människor och företag kan växa, med hållbara och tilltalande boendemiljöer, trygghet och framtidstro för alla, säger Anders Eriksson (L)

Vill möta kommuninvånare
Ander Eriksson uppger att han kommer att kraftsamla och är redo för att ge sit ut i kommunen för att möta och lyssna på invånarna om vad de anser är viktigt. I styrelsen sitter även gruppledaren Pernilla Bergqvist. Årsmötet besöktes av riksdagsledamoten Robert Hannah.

centrum_host_helsida
connys_helsida
brobygget_2024

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

fritidsbanken_helsida

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
connys
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
mp_tack_outsider