vinter_pan
Anders Eriksson, ordförande för LiberalernaFoto: Pressbild

Liberalerna öppnar upp för samarbete

Liberalerna som lämnade kommunledningen förra veckan öppnar upp för samarbete med Moderaterna igen nu när Olov Holst (M) avgått.

centrum_artikel_host

I början av förra veckan skickade Liberalerna och Centerpartiet ett pressmeddelande om att de lämnar kommunledningen och den direkta orsaken var Olov Holst (M) ledarskap. På fredagen avgick Holst och nu är Liberalerna öppna för att samarbeta på nytt inom det borgerliga blocket.

Liberalernas ordförande Anders Eriksson säger till Sveriges radio att nu när Olov väljer att lämna så tror han att det blir ett förbättrat samarbete och en nystart:
– Vi hade nått en gräns att nu är måttet rågat, det blir ingen förändring. Men på en vecka har det vi hoppats på hänt. Vi är positivt överraskade. Moderaterna tog sig samman, kommenterar Eriksson.

Läs mer: Holst avgår

ica_helsida
slottsby_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

connys_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida
joes-helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

storemore_helsida
vinter_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
vinter_outsider
ica_outsider
joes_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna