eu_valet_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Lastbil vinglade längs E4:an – Förare misstänks för rattfylleri

En lastbilsförare som körde på E4 södergående vinglande kraftigt men kunde stoppas av Polisen vid Väsby och misstänks för rattfylleri.

centrum_artikel_host

Det var vid 3.30-tiden i natt som polispatrull fick stopp på en lastbil som färdades söderut på E4:an förbi bland annat Märsta och Rosersberg. Andra trafikanter ringde om att lastbilen med släp vinglande kraftigt. Polisen stoppade lastbilen i höjd med Väsby och tog nykterhetstest. Efter att mannen blåst positivt fick han följa med för vidare utredning. Bärgare fick ta hand om lastbilen så att den inte störde trafiken längs E4:an söderut.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Tåg krockade med lodjur i Odensala

Blåljus En trafikolycka inträffade tidigt på fredagsmorgonen den 10 maj i Sigtuna, där ett tåg kolliderade med ett lodjur i närheten av Odensala. Enligt Polisens information befann sig lodjuret på spåret, och kollisionen resulterade i att djuret avled.

sigtunakampen_helsida
EXTRA

En skadad när luftballong landade i Rosersberg

Blåljus En incident med en luftballong i närheten av Holmboda, strax utanför Roserbergs industriområde, resulterade i att en kvinnlig passagerare i 25-årsåldern skadade sin fot. Händelsen ledde till att polisen, räddningstjänsten och ambulansen snabbt larmades till platsen genom 112-samtalet.

connys_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
connys
eu_valet_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
sigtunakampen_outsider
nrh_sigtuna