moderat_pan_nov
Foto: Trafikverket

Lastbil välte på E4:an – Stopp mot Märsta

En lastbil med släp välte på E4:an norrgående mellan Stora Wäsby-Rosersberg tidigt i morse.

centrum_artikel_host

Vid 5.45 välte en lastbil på E4:an strax norr om Stora Wäsby. Lastbilen blockerar samtliga filer i norrgående riktning mot Märsta och Rosersberg. Trafikverket har meddelat att vägen är avstängd tillsvidare. En prognos finns för att vägen kan öppna cirka 9.30 men det kan också ta längre tid än så. Trafiken leds om via lv 859 vid Glädjen. Där rådde kraftiga köer ända från Bredden upp mot Glädjen.
– Det kommer vara det i flera timmar. Norrut kommer man inte kunna åka på framåt förmiddagen beroende på hur de får fram bärgningsbilar, säger Per Johansson, ledningsoperatör vid Brandkåren, till Aftonbladet.

Trafikverket har uppdaterad prognosen för när trafiken kan komma igång igen till tidigast klockan 12.30. Det är dock mycket preliminära siffror. Lastbilen ligger över vägbanan med släpet. Ingen ska ha skadats.

Situationen beskrivs som kaosartad med trafik som står still. Lastbilens flak har kunnat flyttas en aning för att släppa igenom trafiken som ligger bakom. I övrigt är det helt stopp. Flera bilar krockade också eller körde av vägen i samband med att lastbilen välte.

Uppdaterad 11.41

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

connys_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

moderat_pan_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
humbacken_helsida
oppethus_helsida_2023
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh
oppethus_agy_2023_outsider
humbacken_outsider
swedol_outsider
connys