eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Lastbil körde in i parkerad bil

En lastbil körde vid 13-tiden på annandagen in i en parkerad personbil på Terminal 5.

centrum_artikel_host

En lastbilschaufför körde in i en personbil i närheten av Terminal 5, bilen stod parkerad i samband med incidenten. Polis tillkallades som identifierade chauffören och pratade med föraren i den parkerade bilen. Polisen misstänker inte brott men tar upp en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

storemore_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider