moderat_pan_nov
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Lastbil körde av E4:an

En lastbil hamnade i diket under morgonen på E4:anm före Rosersberg.

centrum_artikel_host

Vid 6.30-tiden i morse hamnade en lastbil i diket på E4:an mellan Stora Wäsby och Rosersberg i norrgående riktning. Kraftiga köer har uppstått till följd av olyckan och Trafikverket varnar för att köerna består under bärgningen. Ingen person har skadats enligt polisen som ska utreda hur olyckan gått till.

moderat_pan_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
connys_helsida
julmarknad_2022
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
swedol_outsider
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
nrh
connys
pantamera_out