galan_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Lastbil välte i Rosersberg

En lastbil välde vid 13.15-tiden i Rosersberg och både av och påfarter har stängts av förbi Trafikplats Rosersberg.

centrum_artikel_host

Trafikverket meddelar att en lastbil har vält på E4:an vid Rosersberg. Olyckan har skett i norrgående riktning vid Trafikplatsen. Det råder mycket stor påverkan på trafiken ända fram till klockan 16. Både av och påfarter är avstängda tillsvidare under insatsen. Lastbilen välte över vägen och blockerade trafiken. Föraren ska ha tagit sig ut ur lastbilen men det är oklart om denne skadats. Vid 17-tiden var det åter full framkomlighet förbi platsen.

Uppdaterad kl. 17.12

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

toppbanner
ungdomsarbete_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

valet2022

Öhlund: Vi agerar vågmästare

Politik Efter beskedet om att kommunledningen ska vara i minoritet har Sverigedemokraterna beslutat att agera vågmästare och lägga en egen budget i fullmäktige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

galan_outsider
pantamera_out
nrh
arbete_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider