kyrka_advent _pan
Foto: MMS-Bild

Inga tecken på skottlossning

Polis larmades vid 22-tiden till Valsta med anledning av skottljud.

centrum_artikel_host

Ett stort pådrag larmades till Valsta efter att man hört skottljud under kvällen vid 22-tiden skriver Aftonbladet. Polisen sökte av ett större område i Valsta men utan att man fann några tecken på skottlossning eller skadade personer. Insatsen monterades av kring 22.20 enligt tidningen.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
connys_helsida
julmarknad_2022
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

vintermarknad_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
connys
marknaden_outsider
dackskifteoutsider