eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Hylsor hittades efter skottlossningen

Polis larmades efter midnatt till en skottlossning i Valsta.

centrum_artikel_host

Vid midnatt larmades polis till skottlossning i Valsta. Samtal kom in till polisen om flertalet skottliknande ljud. Polis sökte under natten men först vid 2-tiden kunde man hitta spår efter skotten då polisen hittade hylsor. En tekniskt undersökning ska genomföras, ingen person har påträffats skadad.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
connys
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
pantamera_out
storemore_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider