nationaldagen_pan
Polis söker i Valstas elljusspår. Foto: MMS-Bild

Larm om höga smällar i Valsta och Märsta

Polis har under kvällen en pågående insats med anledning av höga smällar i Valsta och Märsta: - Vi har inte anträffat något, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid Polisen.

centrum_artikel_host

Polisen larmades till Märsta sedan 20.45-tiden med anledning av höga smällar i Sköndalsskogen bakom Pinbackshallen. Flera polisbilar och helikopter har sökt i området enligt Polisen. Mats Eriksson, presstalesperson vid Polisen, uppger för märsta.nu att man spårat med hundar men inte anträffat något som talar för att skott avlossats.

Flera gånger under dagen har Polisen även varit i Valsta och sökt sedan allmänhet larmat in om höga smällar. Insatserna i Valsta är dock avslutade. Insatserna i Märsta avslutades vid 21.30.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

eldsjal2024_helsida
seniormassa_pan
bygdensdag_helsida
mp_helsida_eu

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
bygdensdag_outsider
nationaldag_outsider
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
eldsjal2024_out