moderat_pan_nov
Foto: Magnus Granhagen

Långa köer för däckbyte

Många ville byta däck i kommunen på fredagen och det var långa köer till däckbytarstationen vid Pinbackshallen.

centrum_artikel_host

SMHI har vädervarnat för snö i helgen. Vädret slog också över till ett par minusgrader i morse med hala vägar till följd. Kanske var det en bidragande orsak att kommuninvånare packade in däcken i bilen för att få till ett skifte. Det har varit långa köer till Däckskiftarna i Märsta hela förmiddagen och efter nu under eftermiddagen ringlade köerna till stationen långa. George Karabet som byter däck vid stationen hälsar via SVT Stockholm att man byter så länge det behövs under fredagskvällen.

centrum_host_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida
dackskifte_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

agy_oppethus
pantamera_avc_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
dackskifteoutsider
swedol_outsider
nrh
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent