centrum_panorama_hostshopping

Lång fotbollshelg

det är en lång fotbollshelg som sträcker sig från onsdag kväll till söndag eftermiddag. Gott om matcher på hemmaplan att se, MIK, RIK och FC Arlanda spelar hemma bland annat.

centrum_artikel_host

Division 5N: Märsta Syrianska föll med 2-0 mot Bälinge hema i Märsta. Bälinge avgjorde i andra efter en mållös första. MSFC drabbades av två utvisningar och fem gula.

Onsdag
Division 4: Märsta IK-Sunnersta, kl. 19.30, Midgårdsvallen
Division 5S Dam: VP-Wigör, kl. 19.40, Ekebyvallen
Division 8S: Wigör2-Håbo FF, kl. 19.30, Odensala IP.
Division 3NS: Viggbyholm-FC Arlanda, kl. 19.00, Hägernäs IP.

Torsdag
Division 4: Håbo FF-Rosersbergs IK, kl. 19.00, Futurum
Division 6S: Johannesbäcks FF-Märsta IK2, kl. 20.30, Johannesbäckskolan

Fredag
Division 6S: Rosersbergs IK2-Lohärad, kl. 19.30, Råbergsvallen

Lördag
Divison 5N: Armeniska-Märsta Syrianska, kl. 13.30, Valsätra IP
Division 6V: Alsike-Sigtuna, kl. 15.30, Alsike Konstgräs

Söndag
Division 4: Rosersbergs IK-Uppsala-Kurd, kl. 14.00, Råbergsvallen
Division 4: Fanna BK-Märsta IK, kl. 16.00, Fanna IP
Division 7S: Wigör-Knivsta IK, kl. 17.00, Odensala IP
Division 8S: Sigtuna U-Lagga-Långhundra, kl. 14.30, Ansgarsvallen
Division 5S: FC Arlanda2-Riala, kl. 16.30, Midgårdsvallen
Division 3NS: FC Arlanda-Bollstanäs SK, kl. 16.00, Midgårdsvallen

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

sigtunakampen_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

mp_helsida_eu

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Rosenberg vann Serbia Open

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
connys
pantamera_out
sigtunakampen_outsider
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider