helsida_bostad
Caroline SegerFoto: Pressbild/Svenska spel

Landslagsstjärnan gratulerade miljonvinnaren

Den man från Sigtuna som vann 16 miljoner på Lotto tidigare i veckan fick ett samtal av landslagsstjärnan Caroline Seger.

centrum_artikel_host

Tidigare i veckan vann en 30-årig man 16 miljoner på Lotto. Häromdagen gratulerades han av landslagsstjärnan Caroline Seger som ringde upp. Det var dessutom hennes första samtal med en miljonvinnare.
– Det var väldigt häftigt att ringa till någon som vunnit så mycket, faktiskt mest på Lotto i år, och få det som mitt första samtal. Det är lite surrealistiskt. Det är så mycket pengar och ingen av oss – varken han eller jag ­– förstår nog hur mycket det är. Det var ett väldigt intressant och roligt samtal, säger Caroline Seger.

Under samtalet försökte Seger fiska lite om mannen kände till henne. Men hans svarade med att han inte kunde så mycket om sport. Men han har spelat fotboll i yngre dagar. Dock så googlade han vem han pratade med.
– Jag borde ha sett dig på någon löpsedel eller så. Men jaha, landslaget har du till och med lirat i. Då är du i mycket bättre form än vad jag är, sa han enligt ett pressmeddelande från Svenska spel.

Mannen hade svårt att greppa vinsten, först när han ser pengarna på kontot så tror han att det är sant. Han är intresserad av historia och ska använda en del av pengarna till resor, resten ska han ruva på som sin idol Joakim Von Ana.
– Det var ett riktigt härligt samtal och det var jätteroligt att höra hans syn på vinsten och höra om hans drömmar som han nu kommer kunna förverkliga. Det här är pengar som verkligen kommer göra skillnad, uppger Caroline Seger.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ungdomsarbete_helsida
connys_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

toppbanner

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out
connys
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022