eldsjal2024_pan
Emilio LahdoFoto: Magnus Granhagen
Kenan OmerovicFoto: Magnus Granhagen

Lahdo och Omerovic lämnar Skånela

Emilio Lahdo och Kenan Omerovic kommer att byta klubb efter säsongen

centrum_artikel_host

Emilio Lahdo och Kenan Omerovic lämnar Skånela IF för nya äventyr. Lahdo har under en tid uttryckt en önskan om mer speltid, vilket resulterade i en förfrågan om övergång till en annan förening. Sent under torsdagen, strax innan övergångsfönstret stängde för säsongen 2023/2024, kom Skånela IF och Anderstorps SK överens om att Anderstorp ska lösa Lahdos kontrakt. Därmed är Lahdo nu med omedelbar verkan spelklar för Anderstorp.

Från Skånelas sida har man gjort sitt bästa för att tillmötesgå Lahdos önskemål och visa respekt för hans önskade utvecklingsväg, även om beslutet inte var lätt.

Kenan Omerovic, å andra sidan, har bestämt sig för att prova lyckan i Handbollsligan och har skrivit på för IF Hallby HK, vilket innebär att han lämnar Skånelas herrtrupp inför den kommande säsongen.

Omerovic kom till Skånela IF från Anderstorp inför säsongen 2022/2023 och har nu avslutat sin andra säsong i föreningen. Han har fortsatt att utvecklas starkt som målvakt och betraktas idag som en av de bästa målvakterna i Herrallsvenskan. Det är ingen överraskning att en Handbollsligaklubb som Hallby har knutit honom till sig. Omerovic är från Jönköping och har även Hallby som sin moderklubb.

mp_helsida_eu
storemore_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

pantamera_avc_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

eldsjal2024_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

centrum_host_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

herrallsvenskan

Skånela dominerade från start till slut mot Vinslöv

Sport I en klar seger mot Vinslöv lyckades Skånela dominera matchen och stänga av sina motståndare, vilket resulterade i en slutlig poängskörd på 31-21, med en imponerande 15-5 ledning för Skånela i halvtid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
storemore_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider