eu_valet_panorama
Foto: Norrtälje kommun

Lägsta nivån på tio månader

Antalet covid-19 fall i kommunen var endast sju stycken den gångna veckan vilket är det lägsta antalet på nästan tio månader.

centrum_artikel_host

Inte sedan vecka 39 har det varit så få coronafall i kommunen som det är nu. Den föregående veckan, 24, var det endast sju fall i kommunen. Det är också en kraftig nedgång jämfört med vecka 23 då det var 33 fall. Antalet fall i kommunen minskar för nionde veckan i rad. Under pandemin har nu 4606 kommuninvånare konstaterats smittade med covid-19. Antalet som avlidit är cirka 110 personer varav 2 av 3 haft antingen hemtjänst eller bott på särskilt boende.

I hela regionen var det endast 431 fall, vilket är det lägsta antalet sedan vecka 37 förra året. Inga avlidna rapporterades in under vecka 24 i Stockholm. Totalt under pandemin har 4354 stockholmare avlidit med covid-19.

connys_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
connys
centrum_outsider_host
nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider