eldsjal2024_pan
Foto: Lager 157

Lager 157 öppnar i Märsta

Lager 157 öppnar upp i Märsta i juni i Järnias gamla lokaler.

centrum_artikel_host

Det står nu klart Lager 157 öppnar i Märsta med start i juni. Etableringen är i Järnias gamla lokaler och Lager 157 får totalt 1560 kvadratmeter till sitt förfogande.
– Vi på Storebrand Fastigheter är glada och stolta över att Lager 157 återigen väljer att etablera sin verksamhet på en av våra handelsplatser. I och med denna uthyrning kan vi konstatera att vår handelsportfölj i princip är fullt uthyrd vilket är väldigt glädjande, säger Haris Dozo, asset manager på Storebrand Fastigheter, till Fastighetsvärlden

mp_helsida_eu
storemore_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

centrum_host_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

steningekompani_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
centrum_outsider_host
connys
stentekompani_outsider