eldsjal2024_pan
Sjudargården

Kyligare vecka gav något kallare vatten

Vattentemperaturen i Mälaren sjönk en aning under veckan på grund av att det var aningen kallare.

centrum_artikel_host

Det är högsommarvärme i helgen och vad är bättre än att ta ett svalkande dopp i något av strandbaden. Sigtuna kommun har mätt temperaturen och det är en aning lägre temperaturer jämfört med förra veckan, men det är dock klart ”plaskbart”. Varmast är det i Rosersbergsbadet med 22,6 grader, därefter är det 22,1 i Steninge, 22 grader i Munkholmsbadet och 21,4 på Sjudargården. Lufttemperatur denna helg väntas vara strax över 25 grader.

mp_helsida_eu

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
eldsjal2024_out