vinter_pan
Sjudargården

Kyligare vecka gav något kallare vatten

Vattentemperaturen i Mälaren sjönk en aning under veckan på grund av att det var aningen kallare.

centrum_artikel_host

Det är högsommarvärme i helgen och vad är bättre än att ta ett svalkande dopp i något av strandbaden. Sigtuna kommun har mätt temperaturen och det är en aning lägre temperaturer jämfört med förra veckan, men det är dock klart ”plaskbart”. Varmast är det i Rosersbergsbadet med 22,6 grader, därefter är det 22,1 i Steninge, 22 grader i Munkholmsbadet och 21,4 på Sjudargården. Lufttemperatur denna helg väntas vara strax över 25 grader.

vinter_helsida
slottsby_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

joes-helsida
defacto_helsida
storemore_helsida
connys_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

wenngarn_jul_helsida
ica_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
vinter_outsider
ica_outsider
nrh_sigtuna
swedol_outsider
slottsby_outsider
storemore_out
pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
centrum_outsider_host
connys
joes_outsider