defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Kvitterat i kvalspelet

Skånela kvitterade till 1-1 i matcher mot Drott och en avgörande match ska spelas i Vikingahallen nästa lördag.

centrum_artikel_host

Skånela tågen komfortabel seger och avgörandet kom redan efter tio minuter när Skånela hade gått ifrån till 9-1. En ledning som man sen inte släppte.
– Det var skönt, spänt i början, men när vi tar kommandot så släpper det, säger tränare Fredrik Wernheim Söderberg.

I paus var det 19-12 och närmare än 5-6 mål kom inte gästerna inför 226 åskådare.
– Vi går för det fullt ut, har en liten dipp i andra, kanske att vi ska ha lite mer byten så vi håller oss fräscha. Publiken var fantastisk och betyder mycket. Vi kommer behöva dem den 9:e, konstaterade Wernheim Söderberg

Målen
Schaffer 7, Lundin 6, Sarenbrant 4, Lannermalm 3, Vinelund 3, Scaherlund 2, Tenggren 2, Kardell, Kou Aune, Mossberg, Lindgren, Libom

pantamera_avc_helsida

Arlanda Väsby Legends vann SM

Innebandy I samband med Veteran-SM vann Arlanda Väsby legens klassen 45+: - Jag hade bränt en straff tidigare i turneringen så jag tänkte att jag skulle lägga den femte straffen idag så är det förmodligen avgjort innan, så behöver jag inte lägga den. Men nu fick jag lägga den och satte den över benet in i mål, sa straffhjälten Maimon Abdallah.

centrum_host_helsida
herrallsvenskan

Skånela ny tvåa efter seger

Handboll Skånela tog en ny seger i Herrallsvenskan och är ny tvåa - i alla fall fram till tisdag: - Anfallsmässigt var det bra, men vi bränner en massa lägen, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
yrkesutbildning
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

ica_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ica_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_outsider_host