vinter_pan
Foto: MMS-Bild

Kvinna utsatt för hot – Polis väntade in man vid station

En man hotade en kvinna varpå polispatruller kallades till Märsta station: - Vi fick information om att han skulle komma med tåget men det gjorde han inte, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Polis larmades vid 17-tiden till Märsta station med anledning av att en kvinna utsatts för ett hot av en man. Mannen skulle vara på väg med tåget och polisen var där i samband med tågets ankomst. Men mannen påträffades inte i samband med tågets ankomst och man avslutade öärendet. Mannen misstänks för övergrepp i rättssak och olaga hot. Hoten ska ha utdelats någon gång under dagen.

connys_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

slottsby_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida
joes-helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

defacto_helsida
oppethus_dec

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

vinter_helsida
nrh_sigtuna

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

oppethus_out
ica_outsider
vinter_outsider
swedol_outsider
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
nrh
joes_outsider
storemore_out
ridskola_2020_outsider