moderat_pan_nov
Foto: MMS-Bild

Kvinna utsatt för hot – Polis väntade in man vid station

En man hotade en kvinna varpå polispatruller kallades till Märsta station: - Vi fick information om att han skulle komma med tåget men det gjorde han inte, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Polis larmades vid 17-tiden till Märsta station med anledning av att en kvinna utsatts för ett hot av en man. Mannen skulle vara på väg med tåget och polisen var där i samband med tågets ankomst. Men mannen påträffades inte i samband med tågets ankomst och man avslutade öärendet. Mannen misstänks för övergrepp i rättssak och olaga hot. Hoten ska ha utdelats någon gång under dagen.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

moderat_pan_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
humbacken_helsida
oppethus_helsida_2023

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
humbacken_outsider
nrh
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out