defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Kvinna till sjukhus efter krock

En kvinna i 55-årsåldern fick föras till sjukhus efter en kökrock på E4:an vid Trafikplats Märsta under onsdagseftermiddagen.

centrum_artikel_host

Det var strax före klockan 16 som tre bilar krockade på E4:an södergående i höjd med Trafikplats Märsta. En kvinna i 55-årsåldern fördes till sjukhus. Det är oklart enligt Polisen vilket anmälan som kommer att skrivas. Under onsdagseftermiddag rådde besvärligt trafikläge med halka och modd.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

oppethus_helsida_2023

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
humbacken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
oppethus_agy_2023_outsider
connys
nrh