helsida_bostad
Foto: Jamshid Jamshidi

Kvinna skulle till Märsta-Körde i motsatt riktning på E4:an

En kvinna som skulle till Märsta körde norrut i det södergående körfältet i augusti och döms till fängelse för grov vårdslöshet i trafik.

centrum_artikel_host

Det var 16:e augusti som vittnen såg hur en kvinna satte sig i bilen och körde in på E4:an södergående vid Häggvik, enda problemet var att hon körde norrut. Färden pågick i en dryg mil, sick sackande mellan fordon och nära att krocka med både lastbilar och bilar. Kvinnan var flertal gånger nära att köra in i räcket men i höjd med Glädjen tog färden slut då hon slirade runt och hamnade i räcket.

I samband med rättegången uppgav kvinnan att hon skulle till sitt hem i Märsta. Hon var dock kraftig påverkad av alkohol och provtagning visade 1,9 promille. Dessutom var hennes körkort inte giltigt utan utfärdat mot enligt henne en summa pengar i Grekland. Hon döms nu till fängelse i sex månader för grov vårdslöshet i trafik, våld mot tjänsteman, olovlig körning, grovt rattfylleri och brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål.

EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

toppbanner
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
connys
arbete_outsider
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider