moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Kvinna skulle till Märsta-Körde i motsatt riktning på E4:an

En kvinna som skulle till Märsta körde norrut i det södergående körfältet i augusti och döms till fängelse för grov vårdslöshet i trafik.

centrum_artikel_host

Det var 16:e augusti som vittnen såg hur en kvinna satte sig i bilen och körde in på E4:an södergående vid Häggvik, enda problemet var att hon körde norrut. Färden pågick i en dryg mil, sick sackande mellan fordon och nära att krocka med både lastbilar och bilar. Kvinnan var flertal gånger nära att köra in i räcket men i höjd med Glädjen tog färden slut då hon slirade runt och hamnade i räcket.

I samband med rättegången uppgav kvinnan att hon skulle till sitt hem i Märsta. Hon var dock kraftig påverkad av alkohol och provtagning visade 1,9 promille. Dessutom var hennes körkort inte giltigt utan utfärdat mot enligt henne en summa pengar i Grekland. Hon döms nu till fängelse i sex månader för grov vårdslöshet i trafik, våld mot tjänsteman, olovlig körning, grovt rattfylleri och brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

centrum_host_helsida
connys_helsida
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
julmarknad_2022
defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
connys