Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Kvinna skadad i samband med taxifärd

En kvinna skadade benet i samband med att hon skulle åka taxi från Arlanda under morgonen.

centrum_artikel_host

Vid 8.30-tiden kallades polis till Arlanda efter att en kvinna skadat benet i samband med att hon skulle åka taxi. Enligt polisen uppstod skadan när taxin började åka innan kvinnan klivit in i bilen. Polisen har upprättat en anmälan om händelsen, det finns unga uppgifter om att kvinnan behövde uppsöka sjukhus.

slottsby_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

joes-helsida
centrum_host_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

ica_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
slottsby_outsider
connys
nrh_sigtuna
joes_outsider
ica_outsider
pantamera_out
storemore_out