kyrka_advent _pan
Kvinnan plockades upp i höjd med Preem.Foto: Daniel Iskander

Kvinna ofredad i Märsta-Polis söker vittnen

En kvinna i 40-årsåldern lurades in i en bil och ofredades sexuellt lördag 18:e juni: - Vi hoppas att någon kan ha sett någon, säger Pierre Blanc, utredare vid Polisen i Stockholm Nord.

centrum_artikel_host

Lördag 18:e juni på förmiddagen mellan kl. 10.30-11.00 promenerade en kvinna i 40-årsåldern på Dragonvägen i Märsta då en guldfärgad bil åkte upp jämsides och lockade in kvinnan i den. Bilen ska sedan ha åkt runt i Märsta och stannat vid Centralskolan där kvinnan ofredades sexuellt enligt en polisanmälan som registrerades den gångna helgen.

Utredaren Pierre Blanc hoppas att allmänheten kan ha sett något för att komma vidare i utredningen. Gärningsmannen ska ha talat flytande svenska och såg även ”svensk” ut.
– Vi undrar så klart vem det är, just nu finns det inget samband mellan denna händelse och någon annan.

Polisen kan inte säga något om vilken bilmodell det rör sig om. Tips kan lämnas via 114 14 till Polisen Stockholm Nord.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
julmarknad_2022
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

dackskifte_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
pantamera_out
nrh
connys
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider