moderat_pan_nov

Kvinna misstänks för inblandning i skjutning

En kvinna ska ha gripits av polisen misstänkt för inblandning i mordet i Steninge i höstas.

centrum_artikel_host

Polisen uppges ha gripit en kvinna misstänkt för inblandning i mordet i Steninge i höstas där en man sköts ihjäl på öppen gata vid en busshållsplats rapporterar Aftonbladet. Det är en kvinna i 20-årsåldern. Hon kommer begäras häktad under fredagseftermiddagen enligt tidningen.

Det ska dock inte vara kvinnan som avlossat skotten. Hur hennes inblandning ser ur är inte klarlagt då det råder förundersökningsekretess. Mannen dödades med skott i huvudet och gärningspersonen/personerna flydde på en elsparkcykel. Polis hade en intensiv jakt i Valsta/Steninge den aktuella dagen.

Enligt Expressen häktas kvinnan på sannolika skäl misstänkt för mord. Åklagaren Rickard Wahlqvist är fåordig för tidningen, han vill inte kommentera om det letas efter fler misstänkta, men han poängterar att det är i ett känsligt läge och ett allvarligt brott som utreds.

Uppdaterad kl. 16.38

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
dackskifte_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

vintermarknad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
dackskifteoutsider
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider