sap_pan23

Kvinna misstänks för inblandning i skjutning

En kvinna ska ha gripits av polisen misstänkt för inblandning i mordet i Steninge i höstas.

centrum_artikel_host

Polisen uppges ha gripit en kvinna misstänkt för inblandning i mordet i Steninge i höstas där en man sköts ihjäl på öppen gata vid en busshållsplats rapporterar Aftonbladet. Det är en kvinna i 20-årsåldern. Hon kommer begäras häktad under fredagseftermiddagen enligt tidningen.

Det ska dock inte vara kvinnan som avlossat skotten. Hur hennes inblandning ser ur är inte klarlagt då det råder förundersökningsekretess. Mannen dödades med skott i huvudet och gärningspersonen/personerna flydde på en elsparkcykel. Polis hade en intensiv jakt i Valsta/Steninge den aktuella dagen.

Enligt Expressen häktas kvinnan på sannolika skäl misstänkt för mord. Åklagaren Rickard Wahlqvist är fåordig för tidningen, han vill inte kommentera om det letas efter fler misstänkta, men han poängterar att det är i ett känsligt läge och ett allvarligt brott som utreds.

Uppdaterad kl. 16.38

ica_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

sap_sep23_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

moderat_fokus_helsida
connys_helsida
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

defacto_helsida

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

joes-helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu, din dagliga uppdatering om vad som händer i kommunen. Här är dagens sammanfattning:

hockeyskola_helsida

Fler parkeringsplatser utanför Forum

Nyheter Arbetet med att utöka antalet parkeringsplatser vid Forum, beläget i korsningen Ringvägen/Stockholmsvägen i Märsta, har nu påbörjats. Detta efterlängtade projekt är en välkommen nyhet för anställda och besökare i området.

Landshövdingen besökte kommunen

Nyheter Landshövdingen Anna Kinberg-Batra besökte Sigtuna kommun den 21 september. Under besöket betonade hon vikten av Arlanda och dess omgivningar för tillväxt, säkerhet och hållbarhet både för regionen och hela landet.

centrum_host_helsida
adhd_kommun
nrh_sigtuna
pantamera_avc_helsida

Sydkorea vill lära av Sigtunas barnomsorg

Nyheter Sydkorea står inför en utmaning när det kommer till den minskande födelsetal i landet, och politikerna letar nu efter lösningar genom att satsa på högkvalitativ barnomsorg. För att hitta inspiration har de vänt sig till de nordiska länderna och specifikt till Sigtuna kommun i Sverige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
moderat_bli_medlem
kommun_skoterska_outsider
ica_outsider
hockeyskola_outsider
pantamera_out
socialdem_sep23_outsider
nrh
connys
joes_outsider
kommun_adhd_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider