centrum_panorama_hostshopping

Kvinna misstänks för inblandning i skjutning

En kvinna ska ha gripits av polisen misstänkt för inblandning i mordet i Steninge i höstas.

centrum_artikel_host

Polisen uppges ha gripit en kvinna misstänkt för inblandning i mordet i Steninge i höstas där en man sköts ihjäl på öppen gata vid en busshållsplats rapporterar Aftonbladet. Det är en kvinna i 20-årsåldern. Hon kommer begäras häktad under fredagseftermiddagen enligt tidningen.

Det ska dock inte vara kvinnan som avlossat skotten. Hur hennes inblandning ser ur är inte klarlagt då det råder förundersökningsekretess. Mannen dödades med skott i huvudet och gärningspersonen/personerna flydde på en elsparkcykel. Polis hade en intensiv jakt i Valsta/Steninge den aktuella dagen.

Enligt Expressen häktas kvinnan på sannolika skäl misstänkt för mord. Åklagaren Rickard Wahlqvist är fåordig för tidningen, han vill inte kommentera om det letas efter fler misstänkta, men han poängterar att det är i ett känsligt läge och ett allvarligt brott som utreds.

Uppdaterad kl. 16.38

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

connys_helsida
brobygget_2024
mp_tack_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider