centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Kvinna misshandlades av sin man

En kvinna misshandlades under påskaftonskvällen i Märsta.

centrum_artikel_host

Polis kallades till en bostad i Valsta med anledning av att en man i 35-årsåldern misshandlat en kvinna i samma ålder som han är gift med. I lägenheten finns även parets gemensamma barn. Mannen grips misstänkt för misshandel, barnfridsbrott och ofredande. Det är oklart om kvinnan behövt uppsöka sjukhus.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
connys