centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Kvinna misshandlad av sitt ex

En kvinna misshandlades under natten till fredagen av en man som hon tidigare haft en relation med.

centrum_artikel_host

Polispatruller kallades till en lägenhet i Märsta efter rapporter om att en man hade slagit en kvinna. Två polispatruller sändes till platsen och efter att ha fått information beslutades det att gripa mannen, som hade en tidigare relation med kvinnan. Kvinnan behövde inte sjukhusvård. Polisen har startat en förundersökning angående misshandel, och på grund av tidigare liknande händelser är mannen också misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Mannen kommer att förhöras så snart han har nyktrat till, och ärendet kommer sedan att överlämnas till en åklagare för eventuellt anhållningsbeslut.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

mp_tack_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

brobygget_2024

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
connys
pantamera_out
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider