eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Kvinna åtalas för misshandel med spiskrok

En kvinna från Märsta åtalas för att ha slagit en man med spiskrok.

centrum_artikel_host

Misshandeln ägde rum i mitten av april där en kvinna med spiskroken misshandlade en man. Slagen med spiskroken träffade armarna, sidan av kroppen och en gång i huvudet. Mannen ådrog sig bland annat blodvite och blåmärken. Kvinnan nekar till brott men vidgår omständigheter, hon hävdaratt det var i självförsvar.

Utöver misshandeln åtalas kvinnan för att ha slagit sönder mannens personbil. Kvinnan erkänner skadegörelse. Poliserna som kom till misshandeln har kallats in som vittnen för att styrka att mannen blödde och var skadad i samband med den aktuella händelsen. Även samtal till SOS-alarm finns att tillgå samt fotografier, sms-konversation mellan kvinnan och en granne för att bevisa att hon slagit mannen hårt.

steningekompani_helsida
connys_helsida
storemore_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

eldsjal2024_helsida
spedition_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
spedition_outsider
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out