vinter_pan
Foto: Magnus Granhagen

Kvalklart Skånela föll hemma mot Drott

Redan kvalklara Skånela förlorade hemma mot Drott med 33-30: - Vi kan göra en bättre match helt enkelt, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Skånela kom till spel utan fyra ordinarie spelare mot Drott, man är förvisso redan kvalklara till Handbollsligan men ingen vill gå in i ett kval med en negativ trend. Gästerna ledde större delen av matchen, Skånela var bara sporadiskt i ledning med enstaka mål.

Trots ledning i paus med 16-15 så lyckas man inte bygga vidare.
– Det var tempofattigt, vi inleder med att bränna tre frilägen och fortsätter bränna lägen resten av andra, det blir svårt att vinna när man bränner så mycket. Vi får inte tag i deras 7-6, de är effektiva i sina avslut, när vi väl gör ett bra försvarsarbete så studsar bollen till dem ändå, analyserade tränare Jimmy Karlsson.

Med fyra på skadelistan fick andra kliva fram, Emilio Lahdo hyllades av Karlsson. Men i övrigt finns mer att önska efter uppehållet på två veckor.

Målen
Nilsson 6, Lindberg 5, Näslund 4, Broman 4, Lahdo 3, Omerovic 2, Ganibegovic 2, Friström 1, Svarén 1

connys_helsida
wenngarn_jul_helsida
vinter_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

defacto_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

storemore_helsida
joes-helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

joes_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
slottsby_outsider
storemore_out
vinter_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ica_outsider
connys
swedol_outsider