vintermarknad_pan
Här var finalisterna i samband med tävlingen i Märsta Centrum i april. Foto: Magnus Granhagen

Kvala till Artist 2017

På söndag är det dags för Märstakalaset igen och denna gång har Märsta Centrum både uppträdanden och Stage Academys Open audition.

centrum_artikel_host

Artisterna Hugo Tengblad, Jacob Frohde och Rebecka Rydgren uppträder i samband med Märstakalset. Dessutom har man dragit in Stage Academy igen och den som vill kan visa upp sina talanger får Artist 2017. Även i samband med Centrums invigning i våras så hade man Open Audition för Artist. Vinnaren i denna tävling kommer att få en biljett till den stora riksfinalen i Stockholm. Finalen startar 14.30 men deltävlingarna från klockan 13.

moderat_pan_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

vintermarknad_helsida
connys_helsida

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022
dackskifte_helsida
halloween

Här är godischanserna störst

Nöjesnyheter Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

centrum_host_helsida
höstlov

Stort intresse för musikproduktion

Kulturnyheter Ungdomar i kommunen har stort intresse för musikproduktion och under Höstlovet arrangeras en kurs inom området: - Eftersom vår terminskurs i musikproduktion på kulturskolan är fullbokad och intresset är så stort, ville vi skapa den här möjligheten under höstlovet, säger Beata Alving, kulturskolechef i Sigtuna kommun.

advent_kyrka_helsida
defacto_helsida

Eatery hade bästa räkmackan

Nöjesnyheter Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
connys
marknaden_outsider
nrh