centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Kungälv vann med uddamålet i Vikingahallen

Skånela föll på söndagen mot Kungälv med uddamålet 28-27: - Vi är en bra bit ifrån en bra prestation, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

centrum_artikel_host

Gästande Kungälv kom till Vikingahallen med fyra segrar på åtta matcher. Men det var dom som tog taktpinnen mot Skånela som skuggar Karlskrona och Amo i toppen. Kungälv hade kontroll på matchen från start till slut och leder konstant med ett par bollar, vid enstaka tillfällen är Skånela uddamålet ifrån eller har lika.
– Vi visste att det skulle bli tufft. Kungälv har gått knackigt på grund av skador och tufft spelschema. Men det är små marginaler som avgör till slut. Vi är en bra bit från en bra prestation, både som lag och individuellt. Det är för många oss som inte går av banan med bra betyg, konstaterade tränare Karlsson efter matchen.

Ändå kunde det ha blivit en pinne för märstalaget. Men en dålig period i mitten av andra spoilerar tillställningen. Skånela kommer ändå upp i 28-27 och har boll samt läge för kvittering. Det var dock inte deras match.
– Det är en svag period med tio kvar där de får rycka och har 3-4 upp. Bränner lägen, gör tekniska fel och tar felbeslut, analyserade Jimmy Karlsson.

Slutresultatet skrevs till 28-27 och märstalaget tappat mark till toppen. Man är dock kvar som trea, serien är ett getingbo mellan plats 3-7 där det bara skiljer två poäng.

Målen
Ganibegovic 6, Näslund 4, Nilsson 4, Broman 3, Tapper 3, Nielsen 2, Wärnmark 2, Linsberg, Källemyr, Lahdo

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

moderat_fokus_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

defacto_helsida
sap_sep23_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

joes-helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

ica_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

Sport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

connys_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

centrum_host_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

Sport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

nrh_sigtuna
adhd_kommun
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kommun_adhd_outsider
joes_outsider
moderat_bli_medlem
nrh
kommun_skoterska_outsider
centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
socialdem_sep23_outsider
connys