centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Krock på 263:an förbi Ölsta

Det var begränsad framkomlighet mellan Märsta-Sigtuna under torsdagseftermiddagen.

centrum_artikel_host

Mellan klockan 16.30-18 var det kraftigt begränsad framkomlighet mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningar sedan en trafikolycka inträffat i höjd med Ölsta/Steningehöjden på väg 263. Två personbilar krockade, enligt uppgift hade ena bilen kört in i sidan på den andra. En stor räddningsinsats mobiliserades med polis, ambulans och brandkår. Två personer färdades i bilarna och det är oklart om någon behövde uppsöka sjukhus.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

brobygget_2024

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

centrum_host_helsida
mp_tack_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
connys
pantamera_out