centrum_panorama_hostshopping
Polis utanför lägenhetshotelletFoto: Daniel Iskandar

Kriminaltekniker undersöker hotell efter mordförsök

Polisen genomför under morgonen en teknisk undersökning av platsen där en 30-årig man skars under natten.

centrum_artikel_host

Polis har spärrat av lägenhetshotellet där en man i 30-årsåldern under natten skars med trasig flaska. När märsta.nu anländer är tekniker på plats och genomför teknisk undersökning. Polisen uppger att den skadade fördes till sjukhus med allvarliga men ej livshotande skador. Det var i samband med en bråk som en man i 50-årsåldern skar 30-åringen. Mannen greps i samband med att patrullen anlände till platsen strax före midnatt. Bråket föranleddes av att de två männen blev oense.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

connys_helsida
mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

brobygget_2024

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
connys
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna