kyrka_advent _pan

Kräver stopp på strejken

Resebranschen är kritiska till den pågående SAS-strejken som drabbar tusentals arlandaresenärer dagligen och kräver ett strejkstop.

centrum_artikel_host

Strejken har pågått sedan lunchtid i måndags och nu kräver Resebranschen att strejken upphör.
– Situationen är helt ohållbar. Svenskar riskerar att bli strandsatta på destinationer som i vissa fall har ytterst små alternativa transporter tillbaka till Sverige, säger Didrik von Seth generalsekreterare för SRF, i ett pressmeddelande.

Det uppges vara svårt för researrangörer att ordna alternativa transporter mitt under högsäsongen särskilt när efterfrågan på resor är stor efter pandemin.
– I tillägg till alla passagerare drabbas även researrangörer som anlitat SAS. Det är en extrem stor utmaning att hitta alternativ flygkapacitet. SRF har vid flera tillfällen vädjat till pilotföreningarna om att charterflygningarna skall undantas från konflikten. Tyvärr har vår vädjan avvisats, säger Didrik von Seth.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

julmarknad_2022
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

dackskifte_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
dackskifteoutsider
marknaden_outsider
nrh
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider