galan_panorama

Kräver stopp på strejken

Resebranschen är kritiska till den pågående SAS-strejken som drabbar tusentals arlandaresenärer dagligen och kräver ett strejkstop.

centrum_artikel_host

Strejken har pågått sedan lunchtid i måndags och nu kräver Resebranschen att strejken upphör.
– Situationen är helt ohållbar. Svenskar riskerar att bli strandsatta på destinationer som i vissa fall har ytterst små alternativa transporter tillbaka till Sverige, säger Didrik von Seth generalsekreterare för SRF, i ett pressmeddelande.

Det uppges vara svårt för researrangörer att ordna alternativa transporter mitt under högsäsongen särskilt när efterfrågan på resor är stor efter pandemin.
– I tillägg till alla passagerare drabbas även researrangörer som anlitat SAS. Det är en extrem stor utmaning att hitta alternativ flygkapacitet. SRF har vid flera tillfällen vädjat till pilotföreningarna om att charterflygningarna skall undantas från konflikten. Tyvärr har vår vädjan avvisats, säger Didrik von Seth.

defacto_helsida
toppbanner
pantamera_avc_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

centrum_sommar2022_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
pantamera_out
swedol_outsider
connys
galan_outsider
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider