kyrka_advent _pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Kraftiga köer efter olycka på E4:an

En trafikolycka inträffade på E4:an vid 16-tiden och orsakade kilometerlånga köer vid Trafikplats Märsta och även på 263:an.

centrum_artikel_host

Flera fordon krockade på E4:an mellan Märsta – Rosersberg i södergående riktning strax före klockan 16. Köerna ringlar kilometerlånga förbi XPO och fordon från Uppsala tar av vid 263 för att åka gamla vägen till Väsby. Det är stor trafikpåverkan enligt Trafikverket. Först vid 18.00 ska de vara upprensat.

advent_kyrka_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
julmarknad_2022
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
marknaden_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
nrh
kyrka_outsider_advent
connys
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider