eldsjal2024_pan

Kraftig ökning av resenärer hos Norwegian

Norwegian meddelar att antalet passagerare i september fortsatte att öka: - Det är glädjande att kunna rapportera en fortsatt ökning av antalet passagerare för femte månaden i rad, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

centrum_artikel_host

Norwegian som dragit igång trafiken på Arlanda uppger att det går fortsatt uppåt i resenärstrafiken.
– I takt med att Skandinavien öppnats upp har efterfrågan på flyg ökat. Efterfrågan har ökat stadigt både för inrikesresor och till våra europeiska destinationer. Förtroendet för att resor nu kan genomföras som planerat innebär att kunderna också bokar resor längre fram, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

Enligt flygbolaget bokas det nu inför den kommande vintersäsongen och inför nästa sommar. Bokningar till storstäder och sol- och baddestinationer ökar likväl. Nästan en miljon flög med Norwegian i september, en ökning med över 200 procent. Innan pandemin hade Norwegian en stor flotta på Arlanda.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

connys_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

steningekompani_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
storemore_out
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys