Köper upp villa för att göra p-platser

Kommunen köper upp villan som tidigare varit Conny Trafikskola och kommer göra om platsen till parkeringar.

centrum_artikel_host

Det behövs fler parkeringsplatser i Märsta så kommunledningen föreslår att kommunen köper upp fastigheten där Connys trafikskola tidigare låg. Köpet uppgår till 4,6 miljoner men måste även godkännas av kommunfullmäktige. Först ska ärendet igenom kommunstyrelsen på måndag. Syftet är att tillgodose parkeringssituationen kring Forum, Central- och Ekillaskolan.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida
wenngarn_jul_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

storemore_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

ica_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ica_outsider
connys
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
storemore_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
swedol_outsider